2014de Turkiye ye Dogrw Yola Cikiyoruz: Win Otomasyon Fuari Ve EPTDA Yillik Toplantisi

EMEA'da yeni büyüme perspektiflerine hazırlık

9 Ocak 2014

EMEA Power Transmission Distributors Association (EPTDA), 2014 toplantısını 24 - 26 Eylül arasında İstanbul'da yapacağını duyurdu. İlk etkinlik olarak Mart 2014'te düzenlenecek WIN Otomasyon Fuarı'nda, EPTDA Batı ile Doğu'yu birbirine bağlayan önemli bir ticaret merkezi olan Türkiye'deki büyüme çabalarına odaklanacak.

“2013'te, EPTDA yeni coğrafi büyüme hedefleri belirledi ve bu çerçevede tüm EMEA bölgesinde daha baskın bir rol üstlenmeye başladı. Avrupa'daki mevcut ekonomik koşullar ve endüstriyel gelişmeler, hem distribütör hem üretici üyelerimizi yeni fırsatlar ve kanallar aramaya yöneltti. Türkiye büyük bir potansiyel sunan heyecan verici bir ticaret merkezi ve gelişmekte olan pazarlara açılan bir kapı niteliğinde”, Hans Hanegreefs, EPTDA Başkan Yardımcısı.

EPTDA bir sonraki yıllık toplantısı olan “EPTDA İstanbul 2014”ü 10 üye Türk şirketinin desteğiyle Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve tarihi açıdan kalbi sayılan İstanbul'da gerçekleştirecek. Yıllık Toplantı, her yıl PT/MC sektöründen 350-400 karar alıcı ve lideri bir araya getiren işletmeler arası (B2B) bir etkinlik. Endüstriyel distribütörler, imalatçılar, iş ortakları ve son kullanıcılar yoğun bir ağ oluşturma ve eğitim etkinliği için 24-26 Eylül'de bir araya gelecekler. Açılış Konuşmacısı Lawrence Heyton ve Kapanış Konuşmacısı Charles Hazelwood ile ekonomist Alan Beaulieu'nun da aralarında bulunduğu pek çok üst düzey uzman, iş ve başarı konusundaki tecrübelerini paylaşacak. Uygulamaya dönük seminerler endüstriyel dağıtım alanındaki güncel konulara ışık tutacak ve hem bugün karşılaşılan hem de gelecekte karşılaşılabilecek güçlüklerin aşılmasına dönük yenilikçi fikirlerin doğmasını sağlayacak. Toplantı ajandası, yönetici düzeyindeki ağ oluşturma etkinliklerinin yanı sıra, tüm tarafların en güncel ürünler, yenilikler, teknolojik gelişmeler ve iş fırsatları konusundaki fikirlerini açıkça paylaşabildiği "Manufacturer-Distributor IDea EXchange (MD-IDEX)" adında oldukça verimli distribütör-imalatçı görüşmelerini de içeriyor. Toplantı hakkında daha fazla bilgi almak için www.eptdaconvention.org adresini ziyaret edebilirsiniz

Türkiye'deki faaliyetleri kapsamında EPTDA 19-22 Mart tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan WIN Otomasyon Fuarı'na da katılacak. Bu kapsamda, bu büyüyen pazarın tüm potansiyelini keşfetmek isteyen üyelerine en faydalı deneyimi yaşatabilmek isteyen EPTDA, söz konusu fuara katılmak için yine çeşitli organizatörler ve iş ortağı üyesi Deutsche Messe/Hannover Fairs ile işbirliğine gitti. Hannover Fairs Türkiye Genel Müdürü Alexander Kühnel'in görüşleri şöyle: "WIN Fuarlarına olan ilgi her yıl artıyor. Bu fuarlar uzun yıllardan beri imalat sektörünün itici güçlerinden biri oldu ve hem katılımcılar hem de ziyaretçiler sonuçlardan gayet memnun. WIN Fuarlarının ulusal ve uluslararası düzeyde 86 kuruluş tarafından destekleniyor olması sektörün barındırdığı momentumu ortaya koyuyor. Hannover Fairs Türkiye olarak, sektörel kuruluşlarla işbirliği yapmanın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, hareket-tahrik teknolojileri alanında EPTDA ile kuracağımız uzun vadeli işbirliğinin ilk adımlarını attığımızı bildirmekten gurur duyuyoruz. Benzer pazarlara ve sektörlere odaklanmış durumdayız. Bu işbirliğinin yarattığı sinerji sayesinde hem EPTDA hem de Hannover Fairs Türkiye özellikle Ortadoğu ve Afrika'daki faaliyetlerini geliştirme fırsatı bulacaklar."

EPTDA önümüzdeki yıllarda bir taraftan iç piyasada üyelerini ve faaliyetlerini güçlendirirken diğer taraftan farklı bölgelerde kendisine sağlam bir yer bulmaya odaklanacak. EPTDA üyeleri ve bunların ürün yelpazeleri hakkında detaylı bilgi almak için www.eptda.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

EPTDA HAKKINDA

EPTDA, en yüksek ticari, çevresel, sosyal ve etik standartları belirleyen, Avrupa'nın öncü sektör dağıtım kanalıdır. Mevcut durumda, EPTDA'nın bünyesinde dünya çapında 30 ülkeden, 230'ün üzerinde öncü şirket üyesi bulunmaktadır ve bu da yıllık satış hacmi olarak 26 milyar Euro ile 250.000 çalışan anlamına gelmektedir. Birliğin misyonu, sektör dağıtım kanalında faaliyet gösteren üyelerini en yüksek standartlara uygun hizmet sunma konusunda başarılı, karlı ve rekabetçi bir hale getirmek üzere güçlendirmektir. EPTDA, açık diyalog ile karşılıklı saygı, dürüst, doğru ve adil davranışlar sergileme ile sürekli büyüme ve öğrenmeyi sağlama yoluyla nitelikli üyeler için öncü topluluk olmaya odaklı değerlerinden gurur duymaktadır.

Daha fazla bilgi için:

EPTDA Ürün Konumu Belirleyici
EPTDA 2013 Yıllık Toplantısı
www.eptdaconvention.org

Ya da irtibat için:

EPTDA (EMEA Power Transmission Distributors Association)
Grensstraat 7 | 4th Floor| 1831 Brussels (Diegem) | Belçika
Tel: + 32 2 660 05 01 | Faks: + 32 2 660 38 21

EPTDA Production Line Intelligence Interview 2018

PLI 3: Automotive Industry

PLI 2: Confectionery Industry

PLI 1: Soft Drinks Industry